Pilisborosjenő, 2017. március 19.

 

Pilisborosjenő Község Önkormányzata
Képviselő-testülete

Értesítem Önöket, hogy az  “elismerő táblát”  nem kívánom átvenni. Az elmúlt hetekben nyilvánosságra került Pilisborosjenő fejlesztését célzó dokumentumok áttekintése után, valamint a Falunkban uralkodó áldatlan állapotok elleni tiltakozásul döntöttem így.

Elkeseredve látom, hogy az Önökre bízott javakkal, a lakók megkérdezése nélkül, nem kellő körültekintéssel, nem megfelelő szakemberek segítségét kérve, közvetlen természeti környezetünk veszélyeztetésével bánnak.

Kötelességem felhívni a figyelmüket: nem lehet a pénzhiány álcája mögé bújni, nem minden a pénz.

Nem szívesen teszem meg ezt az elutasító gesztust, de úgy látom, nincs más mód, hogy felrázzam Önöket és figyelmüket a valós lakossági érdekek felé  fordítsam!

Természetesen a Színházi Világnapra meghirdetett Márai estet március 27-én 18 órai kezdettel megtartom, mivelhogy  fontos számomra Pilisborosjenő lakosainak figyelmét, szeretetét, és bizalmát megszolgálni.

Hiszem, hogy közös erőfeszítéssel képesek leszünk ezt a kapcsolatunkon esett csorbát kiköszörülni és a  a helyreállt  bizalom lehetővé teszi, hogy büszkén vehessem át az “elismerő táblát” egy olyan Testület ‘kezéből’ akik maguk is büszkék lehetnek az őket övező bizalomra.

Üdvözlettel:

Hirtling István