B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő2019-05-07T22:27:05+02:00

B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő

A B52 Jazz Fesztről

Egy laza délután Pilisborosjenőn: nagyszerű muzsika, csodás környezet, jó barátok és kedves ismeretlenek, helyi ízek bűvölete – ez mind a B52 Jazz Feszt

Szándékaink szerint ez a fesztivál olyan közösségi esemény lesz amely:

  • Minőségi jazz produkciókat hoz el Pilisborosjenőre,
  • Elsősorban a helyi közönségre számít, de felkelti a tágabb környezetünkben élők érdeklődését is,
  • A zenei kínálat mellett a helyi gasztronómia értékeit is felvonultatja,
  • Közösségépítő és hagyományteremtő értékkel bír

Méretéhez és földrajzi fekvéséhez képest (Budapest vonzáskörzetében) Pilisborosjenőn viszonylag sok kulturális esemény valósul meg, elsősorban a faluban élő művészeknek és lelkes szervezőknek köszönhetően. A B52 Jazz Feszt kitalálói és szervezői, kezdeményezésükkel tovább kívánják színesíteni a palettát, gazdagítani a felhozatalt és öregbíteni településünk jó hírét. A program mellett a helyszín kiválasztásának is jelentősége van: a Budai út 52 (Mandelbrot pékség) tulajdonosa, Buzás István  új közösségi tér kialakítását tűzte ki célul, amely falunk fontos hiányosságát enyhíti.

A rendezvény szervezése rengeteg feladattal jár, bármilyen segítséget szívesen fogadunk. Segítséget elsősorban két területen várunk:

  • Önkéntesek segítségével tudjuk kialakítani és berendezni a helyszínt (a rendezvény előtt), valamint biztosítani a fesztivál napján a rendezvény lebonyolítását
  • Szívesen fogadunk adományokat helyi vállalkozásoktól és magánszemélyektől, a rendezvény költségeinek fedezetére

Aki úgy érzi, tud és akar segíteni abban, hogy ez a projekt megvalósuljon, írjon nekünk a zmadaras@gmail.com címre.

A fesztivállal kapcsolatos friss hírek és információk rendszeresen meg fognak jelenni az egyesület honlapján (2097.hu) valamint Facebook oldalán. Az idei Jazz Feszt időpontja: 2019 június 1.

Friss

302019 04

B52 JazzFeszt – Pilisborosjenő 2019

By |2019. 04. 30.|Categories: B52 Jazz Feszt|0 Comments

Alig egy hónappal a fesztivál kezdete előtt eljött az idő, hogy további részleteket osszunk meg a második B52 JazzFeszt előkészületeiről. Elkészült a fesztivál plakátja és részletekkel szolgálhatunk a programról is. A Mandelbrot kultúrkúria idén június 1.-én 15 órakor nyitja meg kapuit Pilisborosjenőn, a Budai út 52.-ben.

Fejlécfotó: Kádár Viktor

Go to Top