B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő2019-02-06T04:30:34+01:00

B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő

Friss

A B52 Jazz Fesztről

Egy laza délután Pilisborosjenőn: nagyszerű muzsika, csodás környezet, jó barátok és kedves ismeretlenek, helyi ízek bűvölete – ez mind a B52 Jazz Feszt

Szándékaink szerint ez a fesztivál olyan közösségi esemény lesz amely:

  • Minőségi jazz produkciókat hoz el Pilisborosjenőre,
  • Elsősorban a helyi közönségre számít, de felkelti a tágabb környezetünkben élők érdeklődését is,
  • A zenei kínálat mellett a helyi gasztronómia értékeit is felvonultatja,
  • Közösségépítő és hagyományteremtő értékkel bír

Méretéhez és földrajzi fekvéséhez képest (Budapest vonzáskörzetében) Pilisborosjenőn viszonylag sok kulturális esemény valósul meg, elsősorban a faluban élő művészeknek és lelkes szervezőknek köszönhetően. A B52 Jazz Feszt kitalálói és szervezői, kezdeményezésükkel tovább kívánják színesíteni a palettát, gazdagítani a felhozatalt és öregbíteni településünk jó hírét. A program mellett a helyszín kiválasztásának is jelentősége van: a Budai út 52 alatt (nemrég itt nyitotta meg kapuit a Mandelbrot pékség) új közösségi tér kialakulására látunk jó esélyt.

A szervezés elkezdődött, lelkes csapat dolgozik azon, hogy ez a fesztivál 2018 június 9.-én sikeresen debütálhasson. Rengeteg feladat vár még ránk, bármilyen segítséget szívesen fogadunk. Segitséget elsősorban két területen várunk:

  • Önkéntesek segitségével tudjuk kialakítani és berendezni a helyszínt (a rendezvény előtt), valamint biztosítani a fesztivál napján a rendezvény lebonyolítását
  • Szivesen fogadunk adományokat helyi vállalkozásoktól és magánszemélyektől, a rendezvény költségeinek fedezetére

Aki úgy érzi, tud és akar segíteni abban, hogy ez a projekt megvalósuljon, írjon nekünk a zmadaras@gmail.com címre.

A fesztivállal kapcsolatos friss hírek és információk rendszeresen meg fognak jelenni az egyesület honlapján (2097.hu) valamint Facebook oldalán. Egyelőre kérem, jelöljék be a naptárukban: 2018 június 9 – B52 Jazz Feszt – Pilisborosjenő.

Fejlécfotó: Földi Rita