B52 JazzFeszt – Pilisborosjenő 2019

Alig egy hónappal a fesztivál kezdete előtt eljött az idő, hogy további részleteket osszunk meg a második B52 JazzFeszt előkészületeiről. Elkészült a fesztivál plakátja és részletekkel szolgálhatunk a programról is. A Mandelbrot kultúrkúria idén június 1.-én 15 órakor nyitja meg kapuit Pilisborosjenőn, a Budai út 52.-ben.

Az idei fellépők

Dzsindzsa (16:30)

Mörpava (18:00)

Tóth Viktor Aura Trió (19:30)

Közös jam session (21:00)

Tavaly nagy sikere volt a sakkszimultánnak is. Gara Anita nagymester idén is vállalta a részvételt, ismét meg lehet próbálkozni, hátha sikerül valakinek legyőzni őt. Idén a gyermekek számára is szervezünk programot: Tárnok Marica Világgément békák című, mesélős, kézműveskedős, játékos előadásával pályázik a gyermekek figyelmére.

Természetesen a helyi eredetű harapnivalók és italok sem hiányozhatnak a fesztiválról: a Mandelbrot pékség finomságai mellett meg lehet kóstolni a Mountain Smoke hamburgereit, a Hajnali Sörfőzők hozzák friss söreiket és a helyi borászok legsikerültebb borai is felvonulnak június 1.-én.

Terveink szerint a helyszín is tovább fejlődik idén: elkészül a színpad tetőzete, a felső kertben pedig hangulatos pihenő-heverésző területet rendezünk be.

Bízunk benne, hogy idén is legalább olyan jó hangulatú és minőségű fesztivál kerekedik, mint a tavalyi. A szervezők felkészülten várják a pilisborosjenői és a környező településekről Borosjenőre látogató fesztiválvendégeket.

A rendezvény szervezője a 2097 Csoport Egyesület. A fesztivál költségeinek fedezéséhez számítunk a közönség támogatására, akik a rendezvény napján, a helyszínen támogatói jegyeket igényelhetnek. A támogatás ajánlott összege 2,000 Ft.

További anyagi támogatást is köszönettel fogadunk, a 2097 csoport egyesület bankszámlája rendelkezésre áll: 73612102-10212408. Banki utalás esetén a megjegyzésbe kérjük irják ezt: B52 JazzFeszt.

Várjuk továbbá helyi kötődésű vállalkozók jelentkezését, akiknek cége szponzorként tudná támogatni a második pilisborosjenői jazz fesztivál megvalósítását. Kérjük jelezzék érdeklődésüket a b52jazzfeszt@gmail.com címen, hogy a szervezők felvehessék Önökkel a kapcsolatot.

B52-Jazz-Feszt-2019

A 2019. évi B52 Jazz Feszt programja