Kálvária fasor tisztítása

Tegyük rendbe, tisztítsuk meg együtt a szép új Kálvária fasort!

Összefoglaló

Tavaly Egyesületünk addigi egyik legfontosabb projektjeként közösségi munkával megújítottuk a Kálvária fasort. Családok, baráti társaságok fogadtak örökbe egy-egy fát, közösségi összefogással kitisztítottuk és új fasort ültettünk a bebokrosodott területre.

A fasor elkészült, szép lett, de a természet kezdi visszahódítani a területet, ezért szükség lenne az új fasor területének rendezésére és kitisztítására.

2020. szeptember 19-én szombaton 10-13 óráig közösségi munkára hívunk benneteket.

Készüljetek fűkaszákkal, ágvágókkal, metszőollókkal, kesztyűkkel, ismét megtisztítjuk a területet az azóta benőtt bokroktól, gazoktól.

Étkezés

Ezúttal is készülünk bográcssal, lesz húsos és vega étel is. A kerti munkát egy közös bográcsos étel elfogyasztásával zárjuk, ehhez szívesen vesszük, ha egy kis süteménnyel, finomsággal hozzájárultok. A húsos ételt Medveczki Gyuri fogja nekünk készíteni, a vega étel elkészítését Köles Gabi vállalta. A jelen helyzet miatt javasoljuk, hogy mindenki hozzon magával otthonról tányérokat és evőeszközöket, illetve italt. A maszk viselése ajánlott, és kérjük, igyekezzetek megtartani az egymástól való biztonságos távolságot. A szervezők nevében előre is köszönjük!

Annak érdekében, hogy tudjuk, hányan leszünk, kérjük, regsztráljatok a résztvevők létszámának megjelölésével és az ételek kiválasztásával (húsos vagy vega) az alábbi űrlapon szerdáig, azaz 2020. szeptember 16-ig.

Várunk titeket szombaton, találkozzunk a Kálvária fasor alján, a gesztenyefa alatt.

2097 Csoport Egyesület

FELIRATKOZÁS