Pillanatnyi haladék az irritáló Tücsök utcai szerződés ügyében

A 2019. április 4-i Képviselő testületi (KT) ülésen Becske István képviselő javaslatára az ülés napirendről levették a szerződés megtárgyalását (Korábbi anyagunk a témában: Százmilliós veszteséget okozhat az Önkormányzatnak a tervezett Tücsök utcai településrendezési szerződés). 

Az Önkormányzat honlapjára az előterjesztés a mai napig nem került fel. A jegyző által készített, Küller István polgármester által beterjesztett anyag jelzése szerint “Honlapon közzétehető” és “Zárt ülésen tárgyalható”. Az egyesületünkhöz eljuttatott dokumentumokat itt a honlapon, a fenti cikkhez csatoltan nézhetik át.

Az előterjesztést az Önkormányzat Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága tárgyalta volna április 1-én (sic!), ám Bereczkiné Szendrey Éva és Jakab Csaba képviselők távolmaradásával a Bizottság határozatképtelensége miatt ez nem történhetett meg.

A KT csütörtöki ülésén így a bizottsági megtárgyalás hiányára való tekintettel – Küller István polgármester és Varga István Pénzügyi és Gazdasági Bizottsági elnök álláspontja ellenében – a KT 4/2 szavazati aránnyal a javaslat megtárgyalását elutasította.