Ajándékötlet: csináld magad csokoládékészítő kreatív szett

Karácsony közeledtével sokunknak okoz fejtörést, hogy mivel is lepjük meg szeretteinket. Ehhez szeretnénk ötletet adni az alábbiakban. A bemutatott szett egy kis magyar startup cég, a WeHeartSweets terméke. Lényege, hogy egy dobozba csomagoltak mindent, ami egy táblás csokoládé otthoni elkészítéséhez szükséges. Az igényes megjelenésű szett maga is remek ajándék, de ha úgy döntünk, hogy inkább a saját kezűleg elkészített csokoládét ajándékozzuk tovább, akkor a  díszítéséhez és a mutatós becsomagoláshoz szükséges összetevők és kellékek is megtalálhatók a dobozban. A szett most Karácsony alkalmából Katinál a virágboltban is megvásárolható, egyébként interneten rendelhető.

A WeHeartSweets termékei – amelyek közül az étcsokik 70,5%-os, a tejcsokoládék pedig 33,6%-os, ill. 28,1 %-os, magas kakaótartalmú, belga Callebaut csokoládéból készülnek – mindenki számára lehetővé teszik azt, hogy nemcsak egyedi és különleges, de ugyanakkor rendkívül finom édességeket készítsenek. A kiváló minőségű alapanyagból – a natúr madagaszkári tört kakaóbabból – készített a csokoládé  mellett a Szicília zöld aranyaként is emlegetett pisztácia, a liofilizált, kandírozott és aszalt gyümölcsök, valamint a sokféle, ötletes kiegészítő mind-mind rengeteg lehetőséget adnak nemcsak arra, hogy egyedi csokoládét készítsünk, hanem a kellemes időtöltésre is.

Elkészítés

A példában fehér csokoládé szerepel, de a szett rendelhető étcsokival és tejcsokival is!

A csomagban található csokoládét vízfürdőn megolvasztjuk

A tasak sarkát felvágjuk

A szettben található sablonba töltjük

A csomagban található díszítőkeverékkel még lágy állapotban díszítjük

Hűtés után a csomagban található tasak és díszdoboz segítségével az ajándéknak szánt csokit ízlésesen becsomagolhatjuk

Kész csokoládék. A díszítésnél szabadjára engedhetjük fantáziánkat.

„Nálam különösen nagy sikere volt a különleges WeHeartSweets táblás csokoládé készítő készletnek, mert nem tartozom a legügyesebbek közé, mégis – a készlet segítségével – csodálatosan sikerült életem első kézműves csokoládéja, és különösen élményt jelentett az, hogy mindezt nem egyedül, hanem egy 9 év körüli rokon kislánnyal készítettem, aki rögtön megkért, hogy szerezzek be neki ilyen készletet, mert a szüleit szeretné meglepni karácsonyra egy saját készítésű ajándékkal. Valóban kiváló ajándékötlet karácsonyra is egy ilyen csokoládékészítő készlet, gyerekeknek, felnőtteknek , ünnepekre és hétköznapokra egyaránt! A gyártó ráadásul most egyedi, limitált kiadású ünnepi ízvilágú karácsonyi szettekkel is készül, gyermekek és felnőttek nagy-nagy örömére.”

A szett tartalma

  • Prémium minőségű belga ét-, tej- vagy fehér csokoládé
  • Díszítés (változó összetételben liofilizált, szárított, kandírozott gyümölcsök, színes cukorpehely stb.)
  • Öntőforma (a táblás csokoládé elkészítéséhez)
  • Dekoratív doboz (az elkészült csokoládé elhelyezésére)
  • Védőtasak ragasztócsíkkal (a csokoládé szennyeződés elleni védelmére)
  • Elkészítési útmutató (amely lépésről-lépésre segít a táblás csokoládé elkészítésében, fotóval illusztrálva)

Katinál készletről is lehet vásárolni, de ha a választott típus kifogyna, megrendelés is leadható hétfő estig! A megrendelt készletek legkésőbb csütörtökön átvehetők.