A 2097 Csoport Egyesület munkáját támogató szakértők

A 2097 Csoport Egyesület jelöltjeink megválasztása esetén vállalják, hogy szakterületükön segítik a következő önkorményzat munkáját, de minden pilisborosjenői segítségére számítunk!

Sokrétű szaktudást, kapcsolatokat, világnézetet képviselő embereket sűrít össze e tabló, de egy valami közös a rajta szereplő emberekben: mindenki tenni szeretne falujáért, Pilisborosjenőért, ahol él. Ez nem egy zárt csoport, minden további jelentkezőnek örülünk!
Egyszerre nagy megtiszteltetés és megnyugvás számunkra, illetve nagy lehetőség a falu számára, hogy a 2097 Csoport Egyesület polgármester-jelöltjeként úgy indulhatok neki a választásoknak, hogy a remek képviselőjelölt társak mellett egy már most több, mint 80 fős szakértői stáb áll mögöttem.

  • A 2097 Csoport Egyesület civil szervezetként indul az önkormányzati választáson. A tablón látható emberek tehát önkéntesként segítik a munkánkat jelenleg és vállalják, hogy számíthatunk szakértelmükre, kapcsolatukra, ha a választást követően faluvezetésben szerepet kapunk. Köszönöm nektek, hogy támogattok!
  • Támogassa Ön is szavazatával a 2097 Csoport Egyesület jelöltjeit október 13-án!

A fenti cikk a Zsákfalvi Riporter 2019/x számában jelent meg.

A teljes kiadvány letölthető innen: https://2097.hu/zsakfalvi/