Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Kedves játékos kedvű Falubeliek!

Elindult a pilisborosjenői Társasjáték Klub!

Ha szeretsz társasozni, vagy most ismerkednél meg a modern társasjátékok izgalmas világával, gyere el október 25-én este a Művházba!

Célunk:

  • hogy összehozzuk Pilisborosjenőn a társasjátékozás iránt érdeklődő felnőtt, illetve fiatal felnőtt generációt, hogy létrejöjjön egy helyi társasjátékos közösség;
  • hogy olyan helyet, alkalmat teremtsünk, ahol a résztvevők megismerhetik a társasjátékozás modern formáit, mint értékteremtő, aktív, közösségi együttlétet

Időpont:

  • november 23. szombat 16h – 21h
A felnőtt társasjátékos esemény előtt az Öko Klub – az Európai Hulladékcsökkentési Hét kapcsán – egy ujrahasznositott hulladekokbol keszitett oriastarsassal varja a gyerekeket 15:30 h-tol ugyanitt, a Muvhaz nagytermeben: Gyere el és lépkedj végig a pályán, bízz a szerencsédben vagy válaszold meg a szerencsekártyán lévő kérdést, hogy újra dobhass a nagy dobókockával!

Helyszín: Pilisborosjenői Reichel József Művelődési Ház

Mivel játszunk?

A legkülönbözőbb témájú és nehézségi szintű táblás játékokkal készülünk. Nem akadály, ha még nem ismersz egy játékot, minden asztalnál szánunk időt a szabályok ismertetésére. Ha van kedvenc játékod, amit bemutatnál, nyugodtan hozd magaddal, de érkezhetsz üres kézzel is, lesz bőven kínálat.

Kapcsolat:

Ha eljönnél valamelyik alkalomra, kérlek az alábbi elérhetőségeken jelezd a részvételi szándékod. Ez nem előfeltétele a társasozásnak, de segít nekünk abban, hogy megfelelő számú asztal és játék álljon rendelkezésre.

https://www.facebook.com/groups/jenoikockavetok/

(vagy: diana.balazsszecsi@gmail.com)

A Jenői Kockavetők csapata

Molnár Miklós  –  Bajkó-Antal Anikó –  Balázs-Szécsi Dia