Aktuális akcióink

AKTUÁLIS: Karácsonyi adománygyűjtés

Községünk minden évben csodálatos összefogásról tesz tanúbizonyságot, hogy a nehéz sorsúak is méltó körülmények között ünnepelhessék a karácsonyt. Mi is csatlakozunk az adománygyűjtésekhez annak a lehetőségnek a megteremtésével, hogy az alábbi link segítségével otthonról, pár kattintással bárki hozzájárulhasson e célhoz.

A beérkezett adományokat a családsegítővel egyeztetett legszükségesebb célokra fordítjuk majd.

Köszönjük nagylelkű segítségét!

ADAKOZOM!
Tarvágás

AKTUÁLIS: Mentsük meg a Pilisborosjenő környéki erdőket!

Pilisborosjenő határában szeptembertől három erdőrészletben kezdődtek fakitermelési munkák. Mutassuk meg, hogy a település melletti erdők fontosak számunkra! Ennek érdekében aláírásgyűjtést kezdeményezünk, hogy a Pilisborosjenő közvetlen közelében levő erdők faanyagtermelést nem szolgáló, vagy örökerdő-művelésbe kerüljenek át.

Írd alá a nyílt levelünket, hogy sikerüljön a Pilisborosjenő környéki erdőket bevonni az örökerdő programba!

INFORMÁCIÓ/ALÁÍRÁS

A levelet aláírók száma: 1126

AKTUÁLIS: Nyílt levél Pilisborosjenő külső településrészeinek tömegközlekedése kapcsán

A 2097 Falufórum nevű Facebook csoportban felröppent a hír, hogy a külső településrészeken lakók mobilitása szempontjából olyan fontos 218-as busz megszüntetése újra napirendre került. Forgalomszámlálás, utasoktól adatgyűjtés zajlik, hogy alá lehessen támasztani a későbbi döntést. Egy helyi lakos, Schwendt Anna kezdeményezésére levelet írtunk a Volán Zrt-nek, hogy értse: Pilisborosjenő számára nagy a tét, nagyon nem mindegy, hogy mit terveznek!

Csatlakozz nyílt levelünkhöz! Ne hagyjuk magukra falunk külső településrészein élőket! Olvasd el levelet, és írd alá Te is!

INFORMÁCIÓ/ALÁÍRÁS

A levelet aláírók száma: 210